Zmarszczki na czole i wieczne zmęczenie – co z tym zrobić?

Zaczęty przez yahidic, 30 Styczeń 2026, 19:50:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

yahidic

Cześć wszystkim! Mam ostatnio taki problem, że jak patrzę w lustro, to widzę kogoś strasznie zmęczonego i chyba nawet trochę złego... Chodzi o te pionowe kreski między brwiami i poziome na czole. Niby to tylko mimika, ale mam wrażenie, że dodaje mi to z 5 lat. Trochę się boję igieł i tego efektu ,,zamrożonej maski", o którym się tyle słyszy. Czy ktoś z Was robił coś z tym w Warszawie? Zależy mi na czymś sprawdzonym, gdzie nie zrobią ze mnie manekina, tylko pomogą mi po prostu odpocząć wizualnie. Będę wdzięczna za każdą opinię, bo na razie to tylko czytam i nie mogę się zdecydować.

kalom

Miałam dokładnie to samo! Też się wahałam chyba z rok, bo bałam się, że po zabiegu nie będę mogła nawet unieść brwi przy dziwieniu się haha. Ale powiem Ci, że to kwestia podejścia – zamiast myśleć o tym jak o ,,operacji", potraktuj to jak chwilę dla siebie. Ja w końcu trafiłam do miejsca, gdzie atmosfera była tak luźna, że strach sam przeszedł.

Generalnie polecam podejście, żeby się po prostu rozluźnić i cieszyć tym, że w końcu coś robisz dla swojego komfortu. Jeśli szukasz kogoś, kto ogarnia temat naturalnie, to toksyna botulinowa warszawa u ekipy z Leo Beauty to był u mnie strzał w dziesiątkę. Fajne jest to, że nie namawiają na siłę na ,,total look", tylko robią tyle, żebyś wyglądała na wyspaną, a nie ,,zrobioną". Czoło się wygładziło, ale mimika została. Moim zdaniem nie ma co panikować, tylko pogadać ze specjalistą na miejscu, oni tam najlepiej podpowiedzą co i jak.