Każdego dnia będę dziękować Panu Bogu

Zaczęty przez ebib, 01 Październik 2009, 21:03:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ebib

Sami nie wiemy kiedy nas może dotknąć tragedia. Z całej rodziny pozostała mi jedynie moja ukochana córcia, zięć i wnuczka.. Trzy dni temu otrzymałam straszną wiadomość- moja córcia, wnusia i zięć mieli potworny wypadek ( przynajmniej tak to wyglądało ) i znajdują się w tamtejszym szpitalu . Ale Pan Bóg chyba czuwa nade mną i nad moimi najbliższymi . Okazało się , że kierowca dużego samochodu zaspał za kierownicą i staranował auto , którym jechali moi bliscy . Podobno wyglądało to potwornie. Samochód nadawał się tylko do kasacji . Musiano przecinać samochód, by wyciągnąć z niego moich najbliższych. Cali okrwawieni , w szoku , nie dawali znaku życia. Nikt nie wiedział kim SA, jak się nazywają i dokąd jechali . Dopiero po jakimś czasie moja córcia zaczęła mówić i podała mój telefon do Polski .Razem ze swatami przeżywaliśmy piekło i niepokój o nich , ale dobry Pan Bóg chyba wysłuchał naszych modlitw i ulitował się nad trójką moich bliskich- ŻYJĄ !!! ŻYJĄ wszyscy troje i ich życiu nic nie zagraża . Chciałam tam lecieć , ale moje dzieci wracaja do kraju i czekam na nich z radością, z wielkim utęsknieniem i wiecie co ?- mnie już nic nie boli , zapomniałam o swoich kłopotach zdrowotnych- teraz myślę tylko o mojej ukochanej córci , o mojej wnusi i o zięciu .
Na razie nie będę z Wami tu na forum ? muszę nacieszyć się moimi bliskimi . Jeśli zechcecie zostawić mi jakąś wiadomość - piszcie na tlenie : ebib57@tlen.pl

Pozdrawiam Was wszystkich bardzo ale to bardzo serdecznie
Krystyna

irena

izaksiazek

mariam

zuzanka

Uffff...ulżyło mi
Pozdrawiam i zyczę dla Was duzo zdrowia