Pacjent po przeszczepie komórek macierzystych w Olsztynie

Zaczęty przez Robcio, 31 Grudzień 2012, 18:03:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Robcio

hej, czy wie ktoś może jak wygląda stan pacjenta po tym przeszczepie w Olsztynie?

ewa22

Nela

Hej wlasnie. Czy cos sie poprawilo w jégo stadie ?

RILU

Czy są jakieś wieści o przeszczepie w Olsztynie ?
Pacjent żyje ?
Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

maac76

Dziwna historia z TYM pacjentem....najpierw nikt nic nie wie ,po.. też nikt nic nie ...dobranoc Rilu,mam przeczucie ,że jak ty czegoś nie wymyślisz ,albo nie przypilnujesz ..to już po Nas...szczere pozdrowienia..z Pomorza i Kujaw ;)

Robcio

podejrzewam że niestety wielkie g... z tego wyszło gdyż w innym przypadku trąbiono by o tym. inna sprawa że na efekty przy km trzeba troche poczekać. Rilu wie o tym najlepiej gdyz wałkowali to z Ukochaną. pozdrawiam

Kasia87

Zadzwonie do Olsztynskiej Gazety w poniedzialek i sie zapytam  czy cos o nim wiadomo  .

Kasia87

WiTAJCIE

Zadzwoniłam do Olsztynskiej i facet uprzejmy  i powiedział ze skontaktuje sie z redaktorem tego materiału  tzn postara się  i do mnie oddzwonia . Dalam swoje namiary i powiedzial ze napewno zadzwoni tak ,wiec  jesli się  cos sie dowiem to napisze Pozdraiwam

Robcio

fajowo. czekam z niecierpliwością. dzięki ;)

izaksiazek

Temat zakończył się milczeniem.Pacjent z Olsztyna na 70% żyje .Dotarłam dzięki przyjaciołom do Katedry neurologii i neurochirurgii.Robią dopiero eksperymenty i to na chorych na SLA nie dłużej niż od  3 lat.Prof.Maksymowicz przyjmuje prywatnie też w Olsztynie i Warszawie.

Ami85

Witam wszystkich,

Jestem tutaj nowa ale wiąże nas jedno : choroba:( Mój ojciec choruje na ALS od roku i w ta środę jedzie na konsultacje do Olsztyna w sprawie przeszczepu komórek macierzystych. Mam nadzieje ze ta terapia pomoże choć w małym stopniu stan zdrowia oraz przedłuży mu życie. Czy ktoś z was orientuje sie jakie wiążą sie z ta terapia koszta???

Pozdrawiam
Ami

Kasia87

Dzwonili do mnie z Olsztynskiej ze poszukuja informACJI  wiec czekam dalej ;/ a do Jakiego Pani lekarza jedzie Siwka czy Cybulskiego czy kogos innego  ?  i do Akademi Medycznej na Warszawskiej  ma Pani te konsultacje ?

anula680

Paweł nie załapał się na do Olsztyna.
Dlaczego?
Ponieważ choruje dłużej niż trzy lata,niestety mają swoje warunki,
a to jest jeden z warunków  :(
Może kiedyś zmienią je zmienią ?
Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość.

Bruno Ferrero