Smutne urodziny

Zaczęty przez szucia, 13 Luty 2013, 18:29:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szucia

Mam dzis urodziny,sla zabrało mi mamę w czerwcu,sla zabiera mi tatę,który z tęsknoty za mamą,zapadł po 3 zawale w śpiączke,tak juz 4 tyg.nie ma nadziei....Tak jak nienawidzę sla,tak dziękuję,ze mogę tu być z Wami....To najsmutniejsze moje urodziny,ale moi rodzice są ze mną,ja w to wierzę......całuję znajomych,pozdrawiam wszystkich...Kasia

jankar

Kasiu, życzę Ci wszystkiego najlepszego, chociaż serce Ci krwawi musisz żyć
i skorzystaj z tego daru.
Ja też pochowałam rodziców, wiem co czujesz, ale uwierz mi, czas zaleczy rany
a człowiek wszystko przetrzyma.

magda83

Kasiu życzę Ci wszystkiego najlepszego. Mimo tych ciężkich chwil które Cię spotkały musisz wierzyć że to co najlepsze jeszcze przed Tobą. Wszystko się ułoży. Twoi rodzice zawsze będą przy Tobie, bo Ci których kochamy nigdy nas nie opuszczają. Życzę Ci samych pozytywnych chwil, dużo radości i szczęścia. Sto lat

alina7

Bukiet najwspanialszych życzeń
uśmiechu i szczęścia, radości każdego dnia
oraz wszelkiej pomyślności,
serdecznie życzy Alina z synem

RILU

Nawet nie wiesz ,że....

nie ona , co z tobą... pije napoje
nie ten , co  z tobą się śmieje
ale oni , co dzielą  troski twoje
rozpromieniają serce i życia nadzieję

nie urodziny , nie imieniny
nie uroczystości , nie kołacze...
twe serce nie wie , kto teraz płacze..

przyjaciółka stoi z boku ...
gdzie jesteś , nie zrobisz tego kroku? ..  
chodzisz z ukrytą smutną twarzą
gdy trudne czasy się przydarzą...

nie urodziny , nie imieniny
nie uroczystości , nie kołacze...
nawet nie wiesz ,że to ona płacze..

w głębi duszy cierpi  razem
modli się  przed boskim ołtarzem
emanuje ciepłem..i życia trwogą
idzie nieznaną... czy bliską tobie drogą?

Wszystkiego Najlepszego Kasiu
w dniu trudnych i smutnych urodzin
ale uśmichniesz się za parę godzin ?

Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

Kasia87

Wszystkiego Najlepszego Kasiu .. mimo wszystko   badz szczesliwa  :-*

gosia1981

sily,spokoju,pomimo cierpienia choc troche radosci :-* :-*

anula680

Z drogi obranej nigdy nie zawracaj, zawsze kochaj, milcz i przebaczaj, a gdy cię boleść do płaczu wzbudzi, łzy miej dla siebie, uśmiech dla ludzi. Bądź jasnym promieniem dla tych co szczęścia za mało mają... i niech Spełnia się twoje najskrytsze marzenia...Kasiu :)
Ania i Paweł! :-*
Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość.

Bruno Ferrero

Dynusia15

Kasiulka Wszystkiego naj naj najlepszego .  :-*

teresa

Kasiu spóźnione, ale z serducha płynące najlepsze życzenia. Dużo siły, miłości i zdrowia bo przecież ono jest najważniejsze :)

szucia

Moi
Kochani,dziękuję,dziękuję i tak razy przynajmniej milion....Wiecie co,słabo się znamy,a jakby dobrze....Dołki miewamy ,ale razem tu..się nie poddawamy..Słabe to rymy,ale z serca płynące....A uśmiech mi się mimo wszystko ciśnie,bo taka ze mnie szelma..Gęba zawsze była uśmiechnięta i siła dla innych..Ten typ tak ma.....(p.s.właśnie się dowiedziałam,że facet,ktoremu niedawno udzielilam pierwszej pomocy przeżył....wiecie jaka radość!,właśnie się dowiedziałam,że znajoma krawcowa z osiedla straciła w strasznych okolicznościach męza,organizuję zbiórke...zostala z 3 dzieci....Wszyscy jesteśmy potrzebni INNYM....Całuję Was wszystkich,dziękuję,że Jesteście....mimo,że jestem trochę przekorna w poglądach,ale piszę jak myślę,ale zawsze z sercem......Kasia

RILU

Kasiu  :-*
gdy do mnie przychodził Boss i był uśmiechnięty to już wiedzieliśmy ,że jest wkurzony
i polecą joby.On był szelmą.
Każdy się stara aby łagodnie przejść trudny czas ,chociaż nie zawsze uda się to zdławić ,ponieważ i tak później to wybuchnie ale masz rację trzeba się uśmiechać
Napisałaś,że jak szelma się uśmiechasz..eee..taaam chyba nie ?  ;D

Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.