Podejrzenie Sla

Zaczęty przez Bartekkk, 01 Styczeń 2024, 03:51:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bartekkk

Dzień dobry, z tej strony Bartek z podejrzeniem sla. Taki lekarz mi nagłówek nadal na wizycie...

Historia moja zaczęła się od momentu rekonstrukcji więzadła krzyzowego w prawej nodze który miała miejsce we wrześniu 2020r czyli ponad 3 lata temu i cały czas nie było tygodnia przerwy żebym się nie rehabilitował...aż do teraz...

Z perspektywie czasu krótko opiszę
Od momentu rekonstrukcji miałem wrażenie, że "kustykam, noga nie prowadzi się jak powinna. Przysiad z prawej jakiś inny .. jazda na rowerze naciskając na pedał tez jakiś nierówny..m
Po ok 8miesiaxach wciąż czuję jakas niepoprawność chodu. Podczas ćwiczeń nagle stracę stabilizację w stawie skokowym. Stopa luźna. Bez bólu. Niestabilna. Rehabilitacja stopy...stabilizacja trochę lepsza lecz nie całkiem. Doznałem braku stabilizacji w drugim stawie skokowym...mijają miesiace..ciągle nie mogę jej usta ilizowac. Przysiady jakieś nierówne. Robię EMG: uszkodzony strzałkowy (obniżenie amplitudy...) Mówię skąd?  Nic nie zrobiłem, trzeba ćwiczy, wzmocnic Stopa nie opada..
Ciągle walka...aż doznałem pewnych napięć mięśniowych i się poluznilo w mięśniach pośladkowym...rehabilitacja..coraz gorzej. Drugie biodro...problem z napieciem mięśniowym. Idę do trzeciego neurologa bo nikt nie rozumie. Rezonans lędźwiowy ok, piersiowym ok, szyjny ok. Drugie EMG nóg. Wszystko dobrze oprócz strzałkowego..

Nagle tracę receptory czuciowe pośladki brzuch... Rehabilitacja, rezonans stochastyczny, Salus talent...cwiczenia. odzyskuje czucie ale do stabilizacji dalek, brzuch ciągle nie trzyma wszystko lata, uczucie miliona igiełek pośladki brzuch udo prawe..cyrki

Idę do szpitala na neurologie. Ponownie rezonanse lędźwi, piersi, szyi, głowy, tomografia, RTG, EMG płyn rdzeniowy mózgowy.. milion pozycji...wszystko dobrze,
Podwyższone leukocyty jedynie....
Poznań mówi, wszystko dobrze, rehabilitacja a ja coraz słabszy, coraz bardziej chwiejny.. implozje w mięśniach, pocwicze, niby coś się wzmacnia i benc, mrowienie, dreszcz i mięśnie osłabione jeszcze bardziej..

Chwiejny kręgosłup, problem z stabilizacja, mięśnie grzbietu tez..od maja wsumie...

W grudniu jadę do Warszawy..pan poczytał. Młotkien w kolana - wzmożone odruchy.  Teraz nie jestem pewny ale odruch Babińskiego też niekorzystnie...
Wina braku stabilizacji nie widzi w nerwie strzałkowy ....kolejne EMG nóg o rąk u jego człowieka..za 5 dni...
Doktor nic nie chciał mówić ale na pacjent gov czytam Podejrzenie Sla...

Co Wy na to, jakieś sugestie,pytania ? Co mam myśleć..?

wirus

Aga1989

posik

Wiadomo coś więcej? I pytanie...
czy na takich etapach bezpieczne jest lasowe usuwanie brodawek?
Jak tutaj w Wawie - https://beauty4ever.pl/warszawa/medycyna-estetyczna/laserowe-usuwanie-brodawek-kurzajek-wlokniakow/ ?