Ostatnie wiadomości

Ogólny / Odp: Badanie Emg
Ostatnia wiadomość przez Aga1989 - 28 Listopad 2024, 19:39:44
Stronce skończył się coroczny hosting i była zrzutka :)  czasami jeszcze się coś zwiesza, ale udaje się wbić. Próbuj kilka razy dziennie, może za którymś razem się uda ;) żale można wylać, ale też stawiają człowieka do pionu ;)
Ostatnia wiadomość przez Lukaszuy - 28 Listopad 2024, 08:47:52
To było EMG. Aga1989 lepiej powiedz co się stało ze stroną fascykulacje.pl bo mie mam gdzie się żalić  ;)
Ostatnia wiadomość przez Aga1989 - 27 Listopad 2024, 19:30:42
To na pewno. Nie znamy pełnej sytuacji i nie mamy wiedzy medycznej z zakresu neurologii.
Ostatnia wiadomość przez posik - 27 Listopad 2024, 12:54:51
Szybciej konkrety uzyskasz od lekarza.
Ostatnia wiadomość przez Lukaszuy - 24 Listopad 2024, 16:48:53
Nie miałem wbijanych tylko moczone w czymś przylepce. W opisie mam emg w kierunku polineuropatii sam juz nie wiem. Muszę najpierw badania zrobić narazie to przypuszczenia. Byłem chory na borerlioze 10 lat temu. Leczyłem się prawie dwa lata. Dokładnie czasami dwa tygodnie jest dobrze a później na tydzień lub dwa się polepsza.
Ostatnia wiadomość przez Aga1989 - 24 Listopad 2024, 16:15:01
Jeśli miałeś przyklejane elektrody to miałeś ENG. Jeśli wbitą igielke, to EMG. Z neuroborelioza to dobry neurolog lub bardziej zakaźnik. Może dawać fascykulacje. Można z tym żyć, choć czasami jest nieprzewidywalna, jak u mojej babci dając szeroki wachlarz przemijających objawów.
Ostatnia wiadomość przez Lukaszuy - 24 Listopad 2024, 15:06:55
Emg w porządku wydaje mi się że badała nerwy a nie mięśnie ale mogę się mylić.  Mam drobne ogniska w t2 w rezonansie głowy. Nie pasują do Sm bo sa za małe, podejrzewają neuroboreliozę. Byłem wczoraj u neurologa i tak mi powiedział ale on się takimi rzeczami nie zajmuje. Kazał mi szukać innego lekarza.
Ostatnia wiadomość przez Aga1989 - 23 Listopad 2024, 22:53:27
Cześć. Wystarczy. W badaniu sprawdza się uszkodzenie mięśni w 3 poziomach. Co Ci wyszlo?
Sprzedam, zamienię, wypożyczę, oddam / Sprzedam Tobii Dynavox PCEye 5
Ostatnia wiadomość przez Ałła Snetkova - 21 Listopad 2024, 21:54:03
Dzień dobry! Sprzedam Tobii Dynavox PCEye 5. O szczegóły proszę pisać na e-mail:snetok.pol@gmail.com  Pozdrawiam, Ala
Moja historia / Odp: Niepokojace objawy
Ostatnia wiadomość przez Asia96 - 18 Listopad 2024, 20:36:36
Cytat: Lukaszuy w 16 Listopad 2024, 19:08:39Na początek powinno wystarczyć. Miałem 10 lat temu borelioze leczyłem prawie dwa lata a od paru pojawiły się dziwne objawy. Też muszę zrobić testy.

Emg mam 2.12, dzisiaj było tylko prądami beż igieł. Niby w normie, ale powiedziała że w przyszłości może wystąpić u mnie zespol cieśni nadgarstka. Boję się o siebie.. gdyż byłabym zdana na rodziców, którzy całe życie po mnie cisnęli. Jeśli to SLA, to zawdzięczam to im, całe życie w nerwach i stresie, a stres powoduje wiele chorób. Na ten moment 90% objawów mi się zgadza.. :(