Jak szaleć to szaleć

Zaczęty przez kajka, 04 Październik 2010, 17:41:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kajka

hmmm , muszę się jeszcze do czegoś przyznać  ::)
w czwartek jadę do krakowa na nagranie do programu"opowiedz nam swoją historię", który jest emitowany w tvp2 poniedziałek - czwartek 16.30;
jadę razem z opiekunką, która będzie za mnie mówiła; w tym programie można wygrać 10 000!
chcę wyjechać do Indonezji;
kiedy byłam w Indiach, w tym czasie opiekunka przeczytała mi książkę Elizabeth Gilbert "Jedz, módl się, kochaj". Po powrocie z Indii napisałam do autorki mail opisując swój stan zdrowia, spytałam o sens wyjazdu na Bali do lekarki-zielarki ,którą Elizabeth opisała w książce;
Stosując zioła, kwiaty, korzenie Indonezyjka leczy szybko choroby, na które chemiczne leki trzeba brać bardzo długo. Obserwując organizm jako całość wie czego mu brakuje ;
Na sla nie ma lekarstwa, a może jednak natura chowa jakąś niespodziankę!
Elizabeth odpisała, że warto
trzymajcie za mnie kciuki!
oczywiście napiszę (jak będę wiedzieć) kiedy będzie emisja  :)
co sądzicie o tym ? jestem głupia ?
kajka

marek

Walcz,walcz Kasiu!A może tam znajdziesz antidotum na to wściekłe SLA!
pozdrawiam

kajka

;D może  ;D
wierzę, że wszystko jest możliwe !!!

mariam

Powodzenia.Całym sercem jestem z Tobą.
Z niecierpliwością czekam na  wiadomości.
Serdecznie pozdrawiam.

ANNAcórkaDANUTY

Ja również jestem z Tobą Kasiu całym sercem :)
Mam też nadzieje, że tym razem nagranie będzie dłuższe i pokaże więcej o SLA.
Pozdrawiam ciepło  :)

mamuniu, coraz bardziej boli i tęskno  :(

anna01

Kajka już po raz kolejny piszę, że jesteś niesamowita! Podziwiam Cię! Na pewno uda Ci się wyjechać!
Trzymam kciuki!  :)

teresa

isia

Jesteś wielka , niesamowita i cudowna trzymam kciuki :-*

izaksiazek

Walcz,to dobra energia,którą emitujesz.Ja również ciągle szukam ratunku dla córki.Ostatnio bylam z nią w Bytomiu.Zaglądam też na forum boreliozy.Jest tam zestaw ziól stosowany przy boreliozie i SLA.Zamierzamy go przetestować.Lampa Biotron jest dość skuteczna.Już 3 krotnie udalo mi się cofnąć chorobę córki znacznie.Niestety ośrodki opiekuńcze w czasie moich pobytów w szpitalach zniszczyly więcej niż ja osiągnęlam.Trzymam kciuki.

Aania

Wiara, czyni cuda??? Nie wiem, moze tak...
Ty jestes moja moja wiara..., dla osob, ktore czasami watpia tak...jak ja
Czekam na program...dla mnie juz wygralas...
Pozdrawiam

kajka

kochani,
jestem nieprzytomnie zmęczona ale  ;D ;D ;D wygrałam!!!
nie mam siły więcej napisać ,jutro wam wszystko opowiem  :)
chyba jestem bardzo szczęśliwa  :) :) :)
buziaczek
kajka

marek

Gratuluję Kajka!To teraz podróż do Indonezji?Kasiu przywieź te antidotum na SLA!
pozdrawiam

teresa

Kasiu moje gratulacje, nie miałam wątpliwości, że wygrasz  :)

anna01

kajka

kochani,
w środę wieczorem przyjechał do mnie z Bydgoszczy mój przyjaciel Wiktor, a o 3.00 w nocy weszła Ania, moja opiekunka. Miły kierowca samochodu dla niepełnosprawnych zastukał do drzwi 3.50. W Krakowie mieliśmy być o 8.00. Trasa mijała bezproblemowo, chociaż trochę bolał mnie brzuch albo z podświadomego napięcia albo z samej jazdy. W gmachu telewizji byliśmy przed dziewiątą, a nagranie zaczęło się dopiero o dwunastej.  Kiedy do naszej garderoby weszła młoda mama z dziewięcioletnią córeczką na wózku inwalidzkim właściwie pożegnałam się z wygraną.
Jak było, sami zobaczycie. Atmosfera była super, wzruszenie ogromne, jury autentyczne, Michał Wiśniewski sympatyczny!
Najważniejsze, że Kazimiera Szczuka dała mi swojego maila, żebym wysłała jej książkę i obiecała pomoc w wydaniu.  ;D ;D
do domu wróciłam przed ósmą! :o :o :o ledwie żywa
dzisiaj z opiekunką nadal uśmiechałyśmy się do siebie i swoich myśli
hurra hurra hurra
kajka 

Aania

Moja gratulacje...
nie mialam watpliwosci, ze wygrasz,masz sile i potencjal...

teresa

mariam

Gratuluję.Bardzo się cieszę.
Z niecierpliwością czekam na emisję programu. :-*

isia

irena

Super,tak się cieszę,Ty Kasiu  motywujesz innych chorych do aktywności ,to cudowne..dzięki  Ci za to