Jesteśmy w TV3 Łódź

Zaczęty przez izaksiazek, 20 Luty 2012, 16:31:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

izaksiazek

O godz.19  będziemy w Łódzkich Wiadomościach Dnia.Jutro również. będziemy udzielać wywiadu do ekspresu Ilustrowanego .Trochę szumu zrobimy.11.03.koncert w Wołominie.Zobaczymy co z tego wyjdzie,,rak,czy nieborak"

RILU

Barwo Iza i Wiola
"Nic samo z nieba nie spadnie" dlatego każda inicjatywa pobudza
myślenie o tej strasznej besti jaką jest ta choroba sla
Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

izaksiazek

Być może już jutrobędziemy w expresie ilustrowanym  łódzkim i w internecie również. 10.03 zaczynają się urodziny Wiolety w Wołominie.Rozpoczynają szkoły turniejami i marszem 2 szkół do centrum Wołomina.11.03.koncert  licznych zespołów z całej Polski i aukcja zebranych darów.od artystów i innych.

izaksiazek

W australijskim konkursie mojej bratanicy dziś wygrywamy.Dziś od godz.12 doszło nam około 3 tys. osób.Z 1tys.i 5 miejsca wskoczyliśmy na 1 miejsce z 4 tys.głosów.Zostało 6 dni do końca głosowania.Kochani musi się udać.Pojedziemy do Jordanii.Pokonamy to choróbsko.

Pawel

Nawet jesli uwazacie, ze ta podroz nie ma praktycznie sensu, to mimo wszystko glosujcie. To nic nie kosztuje, a jest jej marzeniem. A moze to jej pomoze? Teoretyczna szansa jest...
Dołącz do nas! Wstąp do stowarzyszenia!
Przeczytaj poradnik dla chorych na SLA\MND
Nie wiesz do kogo zwrócić się o pomoc w zorganizowaniu darmowej wentylacji w domu?
Finansujemy wizytę szkoleniową pielęgniarki w domu!
Chcesz wiedzieć więcej, napisz: mnd-sla@wp.pl

anula680

Powodzenia,marzenia się spełniają , trzymam kciuki. POZDRAWIAM :D                                                                                                                                                                       
Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość.

Bruno Ferrero

izaksiazek

Jutro o21 g.będziemy w TVN.To będzie większa sprawa jak wszystko pójdzie dobrze.W Warszawie w studio na żywo będą uczniowie córki,w łodzi my przed skypem i kamerką,a w Australii Ania przy skypie.                                                       

izaksiazek

Dzięki za klikanie wszystkim.Jesteśmy na 1 miejscu.Zostało 5 dni.Jutro jesteśmy też w expresie

Beatka

Kliknęłam, życzę powodzenia!!!

Gosia48

Też kliknęłam :)-powodzenia***

teresa

Izo na którym TVN i w jakim programie??
w jakim Expresie??

podaj dokładne informacje, proszę :)

izaksiazek

To expres ilustrowany ,wydanie łódzkie gazeta i dla internautów.TVN w programie TTV ''Raz lepiej,rzaz gorzej'' o godz.21-Łódzki.Dzięki za zainteresowanie.To moja ostatnia próba ratowania córki,ale moja intuicja,która mnie nie zawodzi mówi mi,że będzie dobrze.

mariola

Ja oczywiście też kliknęłam mam nadzieje, że się uda!   Może mi ktoś powiedzieć tak bliżej na czym ta operacja polega i czy to naprawdę jest jakaś nadzieja dla nas wszystkich???

RILU

Cytat: izaksiazek w 23 Luty 2012, 13:07:49
To expres ilustrowany ,wydanie łódzkie gazeta i dla internautów.TVN w programie TTV ''Raz lepiej,rzaz gorzej'' o godz.21-Łódzki.Dzięki za zainteresowanie.To moja ostatnia próba ratowania córki,ale moja intuicja,która mnie nie zawodzi mówi mi,że będzie dobrze.

http://expressilustrowany.pl/internauci-z-lodzi-nie-zawiedli-wiola-ma-najwiecej-glosow-na-liscie-australijskiej-fundacji-ale-klikac-jeszcze-trzeba,artykul.html?material_id=4f451feb9a22ddc318000000
Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

izaksiazek

Kochani myślimy o wszystkich chorych na SLA.Robimy trochę rozgłosu tej wstrętnej chorobie.Pomaga nam armia przyjaciół głównie córki.Teraz będzie komentować naszą sprawę Radio Parada.Córka będzie królikiem,ale chce tego,bo nie ma nic do stracenia.Wszystko jest dopiero ustalane i załatwiane.Jak będziemy dokładnie wszystko wiedzieć to podzielimy się informacjami.Nie wycofamy się.Mamy około 4500 kliknięć .To nie operacja tylko kilka zabiegów trwających 2 dni.Efekty to regeneracja komórek.Pozdrawiam