Jestem jeszcze z Wami

Zaczęty przez lucky2008, 16 Kwiecień 2012, 09:24:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lucky2008

Szczegolny dzien, szczegolna cicha noc w ktorej wszyskie serca bija radosniej a kazdy z nas staje sie pasterzem wlasnego serca do ktorego zawitala radosna nowina - ze Panna czysta, ze Panna czysta porodzila Syna.
Kochani. Dzielimy sie z Wami ta radosna nowina i niech mieszka ona   w Waszych sercach  w kazdym dniu nadchodzacego roku.
Joanna i Piotr , Lucky oczywiscie tez!

Bozi

Lucky, dziekuje za zyczenia na Nowy Rok, ale w moim sercu jest pustka i wszystko co sie dzieje to tak jakby mnie to nie dotyczylo, jest gorzej niz we wrześniu, kiedy zmarł moj mąż, zycze tobie i twojej rodzinie milosci i wyrozumialosci(wiem co pisze) pozdrawiam Bozi

wiesia_m

Joasiu i Piotrze jesteście wspaniali   :angel: :angel:

lucky2008

Wiesiu i Tadziu.
Wiecie, ze bardzo chetnie jestesmy z Wami! Tak jak powiedzial Czeslaw, nas nie   moze juz nic gorszego spotkac tylko cos lepszego obojetnie w jakiej formie, czego przykladem jest Czeslaw!
Obojetnie jakby to nie zabrzmialo, ale jest to poprawa jakosci zycia.
Wiesiu. Wiesz, ze jestesmy gotowi dalej pomagac, to trzyma nas przy zyciu.
Czekamy na wiadomosci od Was.
Sciskamy Was bardzo goraco.
Joanna i Piotr.

lucky2008

Witam, witam i o zdrowia pytam!
I znowu musze Was przeprosic za straszne zaniedbania,  jakie dokonaly sie na forum podczas mojej ponad 10 - cio dniowej nieobecnosci ale......!  No wlasnie, to wcale nie jest moja wina. Powrocila na forum w glorii i chwale straszna gadula. Gada tak strasznie, ze az mu sie oczy nie zamykaja. Obiecal mi zreszta, ze jak taki moment nadejdzie, to zagada mnie prawie na smierc.Pozwalam, tylko niech gada!
Pytanie za jeden usmiech  ( w zastepstwie ) mojej zony - kto to jest?
Czas nadsylania odpowiedzi do 32.01.2015.
Obiecalem sobie spacer po forum z pewna propozycja. Juz wyobrazam sobie komentarze - co ten znowu wymyslil - albo beda na mnie psy wieszane a jako apogeum bedzie komentarz
- ten to musi byc naprawde chory. Zeby raz na zawsze uciac wszelkie spekulacje, ja jestem  zdrowy tylko troche niepelnosprawny albo wlasciwie pelnoniesprawny!
Pomyslalem sobie, ze napewno kazdy z nas mial w swoim zyciu przezycia, historie, wydarzenia smieszna, wesola, glupia, straszna etc.do ktorych czasami wracamy  nie wiedzac nawet, ze na naszej twarzy pojawil sie grymas, ktory kiedys byl usmiechem.
Propozycja jest prosta. Niech kazdy z nas, przeleci kadry filmowe swojego zycia i znajdzie cos czym moglby i chcialby sie z nami podzielic. Dla tego jednego grymasu, usmiechu warto
pogrzebac we wlasnej historii by wspolnie przezyc taka chwile! Kazdy experyment wymaga ofiar. Jezeli do soboty nikt dobrowolnie sie nie zglosi to ja zaczne w niedziele!
Pozdrawiam bardzo serdecznie i cieplutko
Piotr

Wojtek1973

Witaj, jeśli chodzi o odpowiedź na Twoje pytanie, to myślę że to jest Catavinos :D
Co do drugiej propozycji, miałeś na myśli historię z życia przed nowym życiem? Czy już po ataku "bestii" na nas?

catavinos

Wojtek 
Lucky`emu chodzi o śmieszną historyjkę , taką na poprawienie humoru i nie ważne z jakiego okresu życia , tylko nie wiem gdzie mamy wklejać teksty , ale najlepiej by było utworzyć nowy temat w dziale Twórczość bo przecież nie chciałbym zaśmiecać Piotrowi jego historii Jestem jeszcze z wami , Zresztą pomysł Piotra wydaje mi się trafny bo lepiej opisać coś ciekawego i nawet ponieść się wodzom fantazji niż ciągle tkwić w swojej chorobie czy podopiecznego. Tylko niech mi tu nikt nie pisze  że nie ma lekkiego pióra i pisanie mu nie wychodzi bo to bzdura . Gorąco zachęcam do opisania czegoś co ciekawe, śmieszne ,irracjonalne , a poczujecie się dużo lepiej i oderwiecie od naszej naprawdę chorej rzeczywistości...

Ogaruus

Wiem!!!
wątek Pani Wiesi_m jak opisuje zbieranie na 1% od sąsiadów.
ambiwalentny był jej wpis 8)
Od 19.12.2015 respirator nieinwazyjny
Lepsze jutro było wczoraj!

teresa

CytatPowrocila na forum w glorii i chwale straszna gadula. Gada tak strasznie, ze az mu sie oczy nie zamykaja. Obiecal mi zreszta, ze jak taki moment nadejdzie, to zagada mnie prawie na smierc.Pozwalam, tylko niech gada!
Pytanie za jeden usmiech  ( w zastepstwie ) mojej zony - kto to jest?
Piotrze jasna sprawa - to jest nasz CATAVINOS  ;D

Jesli sobie życzycie tak jak nasza gaduła wyodrębnienia wątku o śmiesznych historiach z życia forumowiczów to uczynię to. Uważam, że to dobry pomysł bo Lucky ma swój charakterystyczny wątek i wtrącanie coraz to innych tematów skutecznie go zaśmieci. Jednak czekam na Twoja decyzję Piotrze  :)

lucky2008

Droga Tereso!
Dziekuje za poparcie pomyslu i proponuje, zebys to wlasnie Ty zostala Matka Chrzestna nowego i jakze innego watku! Otwoz prosze nowy watek i to w dziale 
Moja historia ( zeby umozliwic wszystkim szybki dostep do watku ) pod tytulem np.Historie smieszna z zycia wziete. Czekam na historyczne otwarcie nowego watku i szykuje pierwsza smieszna historie do wpisu.
Pozdrawiam Wszystkich.
Piotr

lucky2008

Droga Tereso.
Bardzo serdecznie dziekuje. Wczesnym popoludniem melduje sie! Teraz jestem niestety zdziebko zajety chyba, ze ktos odwazy sie przede mna. Zapraszam!
Pozdrawiam Ciebie Tereniu i cale forum.
Piotr

teresa

Piotrze myślę, że zamieszczenie pierwszej historii należy do Ciebie. Poczekamy aż się "obrobisz" w sensie wykonasz wszystkie swoje zajęcia i zajrzysz na forum  :D
Pozdrawiam.
Teresa

lucky2008

Kochani moi.
Kto by pomyslal, ze na lezaco tez mozna zostac dziadkiem a jednak ( tym niemiej nie radze probowac )!
Sara Mari 3650 g, 51 cm
Pozdrawiamy Was bardzo cieplutko
Babcia i dziadzia

Wojtek1973

RILU

Cytat: lucky2008 w 31 Styczeń 2015, 14:56:04
Kochani moi.
Kto by pomyslal, ze na lezaco tez mozna zostac dziadkiem a jednak ( tym niemiej nie radze probowac )!
Sara Mari 3650 g, 51 cm
Pozdrawiamy Was bardzo cieplutko
Babcia i dziadzia

Serdecznie gratuluję i pozdrawiam
Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

teresa

Moje gratulacje Piotrze dla Ciebie, Babci i szczęśliwych Rodziców,
Dla Sary dużo zdrówka i Bożej opieki :) :angel:

wiesia_m

Niech się zdrowo chowa.
Wiesia z Tadziem

anna141278

Wieeeelkie GRATULACJE dla szczęśliwych Dziadków, Rodziców i dużo zdrówka dla malutkiej Sary. Pozdrawiam
Ania T

Ogaruus

Gratuluję wnuczki! Wszystkiego co najlepsze dla Sary;)
Od 19.12.2015 respirator nieinwazyjny
Lepsze jutro było wczoraj!

AnnaL

Gratulacje dla Dziadkow!
I najlepsze zyczenia dla malutkiej Sary i Rodzicow!

uściski
ania