Wzrok

Zaczęty przez anula680, 25 Wrzesień 2012, 20:06:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anula680

Mam pytanie, czy macie problemy z widzeniem?
 Paweł skarży się że coraz gorzej widzi,gazety nie przeczyta,a książki czytam mu ja.
 U Was występują podobne problemy? Może to od czegoś innego? ???
Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość.

Bruno Ferrero

marek

Mama już będąc pod respiratorem skarżyła się że słabo widzi,badanie wzroku,okazało się że to zaćma.Załatwiłem zabieg i po kłopocie.Ale czy ta zaćma ma coś wspólnego z SLA to nie wiem,może ta zaćma po prostu z ''dojrzałego wieku".
pozdrawiam

anula680

Dzięki Marku ,właśnie znalazłam wątek na ten temat na naszym forum.
Nigdzie nie znalazłam by pogarszający się wzrok miał coś wspólnego z sla,
wszędzie piszą o SM.Do okulisty nie chce jechać,powtarza,że to przez chorobę (sla).

POZDRAWIAM

Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość.

Bruno Ferrero

szucia

U mojej mamy niestety wzrok bardzo oslabł i mialo to związek z SLA,ale nalezy skonsultować się z okulistą,musicie mamę nakłonic,pozdrawiam,Kasia