Potrzebujemy Twoich rad

Zaczęty przez RILU, 17 Marzec 2013, 16:28:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

RILU

Marku...

Marku proszę ciebie
o pozostanie z nami
Choć Janina jest już w niebie
bądź dla nas z twoimi radami

Dbałeś  o Mamy życia świat
masz duże doświadczenie
Podziwiam ciebie od kilku lat
za wielkie serce i dziękczynienie

z szacunkiem RILU z Rodziną
Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

melassa

Marku,

Zgadzam się z Rilu całkowicie,
                   kochałeś swą mamę nad życie
Tak jak powiedziałeś
                   Opiekun to honor, siła, serce
Więc pisz na tym forum
                   oby jak najwięcej  :) :) :)

anula680

Marku
To bardzo trudne dni, zdaje sobie z tego sprawę,ale prosimy Cię zagąldaj na forum, nie zostawiaj nas
Twoje rady  i doświadczenie są dla nas jak lekarstwo....

Ania i Paweł...
Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość.

Bruno Ferrero

marek

Spokojnie,oprócz Kasi,Klaudii i paru Przyjaciół,mam tylko Was,co mogę to pomogę.

,,Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać."

marek

mab5

anula680

Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość.

Bruno Ferrero

RILU

Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

teresa

Drogi Marku przez tych kilka lat bycia na forum "odwaliłeś kawał dobrej roboty" dla chorych i opiekunów. Dziękuję Ci za to i bardzo się cieszę, że pozostaniesz z nami. Życzę Ci dużo siły.

muszelka

Marku, nie wiem co napisać, bardzo serdecznie Ci współczuję. Trzymaj się i dziel się swoim doświadczeniem na forum, większym niż ma niejedna osoba z personelu medycznego. Pozdrawiam Cię serdecznie.