Moja historia

Zaczęty przez demo, 27 Marzec 2013, 15:23:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

demo

jestem tu nowa nawet ciężko mi pisać bo jestem leworęczna uczę się prawo. w lutym mnie zdiagnozowano mam założony peg choć jem jeszcze sama, ni wiem co robić ja funkcjonuje jak w amoku

szucia

Dobrze,że tu zajrzałaś.....pisz tak,jak Ci się uda,odezwą się ci,ktorzy mogą pomóc...Pozdrawiam...

gosia1981

witamy w naszej grupie. czytaj wpisy, zal się, pytaj. mi ta strona pomaga, tu mogę być sobą.

Marek op

Witaj  Podobnie jak ty sie zachowywalem i wiem jak to jest uslyszec diagnoze wiem ze nie jest latwo przyzwyczaic sie ,do tej pory nie umiem sie przyzwyczaic do ograniczen ktore ta choroba mi zrobila. Pisz tu co cie boli czego nie rozumiesz zawsze ktos ci nodpisze podpowie  gdyby nie ta strona nie wiem co by bylo tu sie ludzie tacy jak my wspieraja mimo ze nie znamy sie osobiscie ,lubie tu zagladac i czesto wchodze na te strone bo czuje sie tu dobrze i wiem co pisze Pozdrawiam serdecznie Marek

WiesiaSz

Witam.Jestem tu nowa.Mój maż choruje na SLA.Zaczęło się 2,5 roku temu.Diagnozę postawiono w lutym tego roku.Obecnie wystąpiły problemy z oddychaniem.Pani doktor podała nam dwie fundacje,które załatwią nam wentylację domową,ale żadna nie ma podpisanej umowy z NFZ.Nie wiem gdzie teraz szukać pomocy.Mieszkam w woj.mazowieckim.Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo proszę.Pozdrawiam Wiesia

Pawel

INSTYTUT "POMNIK - CENTRUM ZDROWIA DZIECKA" W WARSZAWIE ZESPÓŁ DŁUGOTERMINOWEJ OPIEKI DOMOWEJ
ALEJA DZIECI POLSKICH 20, 04-730 Międzylesie
Telefon: 22 815-13-35

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "CHROBREGO" W DOMU PACJENTA -WENT. MECH.
ul.CHROBREGO 54/6, 26-600 Radom
Telefon: 0483640453

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "ST. VINCENT MEDICAL CENTER" ZESPÓŁ DŁUGOTERMINOWEJ OPIEKI DOMOWEJ
ul.SKARŻŃSKIEGO 1, 02-377 Warszawa
Telefon: 22-823-12-96

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ DOM SUE RYDER ZESPÓŁ DOMOWEGO LECZENIA RESPIRATOREM DLA DOROSŁYCH
ul.STARY LUBOTYŃ 36A, 07-303 Stary Lubotyń
Telefon: 52/3290095

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PORADNIA LECZENIA BÓLU I PORADNIA OPIEKI PALIATYWNEJ NZOZ PORADNIA LECZENIA BÓLU I PORADNIA OPIEKI PALIATYWNEJ.OPIEKA NAD WENTYLOWANYMI
MECHANICZNIE
ul.1905 ROKU 20, 26-600 Radom
Telefon: 048/ 362-22-45

SAMODZIELNY PUBLICZNY CENTRALNY SZPITAL KLINICZNY ZESPÓŁ DŁUGOTERMINOWEJ OPIEKI DOMOWEJ
ul.BANACHA 1A, 02-097 Ochota
Telefon: 599 27 75
Dołącz do nas! Wstąp do stowarzyszenia!
Przeczytaj poradnik dla chorych na SLA\MND
Nie wiesz do kogo zwrócić się o pomoc w zorganizowaniu darmowej wentylacji w domu?
Finansujemy wizytę szkoleniową pielęgniarki w domu!
Chcesz wiedzieć więcej, napisz: mnd-sla@wp.pl

WiesiaSz

Witam,
dziękuję bardzo za informację.
Pozdrawiam, Wiesia.