Lekarz bez serca!

Zaczęty przez Daria Warszawa, 09 Wrzesień 2014, 10:34:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Daria Warszawa

Witam ponownie chciałam się podzielić wrażeniami ostatnimi u lekarza w centrum ATTIS w Warszawie. Zgłosiłam się tam z mamą bo nie było terminów w innej przychodni czego bardzo Żałuję.... Sytuacja wyglądała następująco, wchodzimy do gabinetu mówię na co choruję mam i że potrzebujemy zlecenia na wózek inwalidzki bo stan mamy się pogorszył na tyle,że jest on niezbędny. Pani doktor nie miała druczków,przełożyła wizytę na następny tydzień a na następnej wizycie dała jasno do zrozumienia na szczęście byłam bez mamy w gabinecie,że to beznadziejny przypadek i generalnie szybko się u mamy  rozwija choroba i żebym już wyznaczyła sobie kolejną wizytę bo przyjdę po pieluchomajtki ,więc nie wie ona czy jest sens pisać zlecenia na wózek !!!!!!!!!!!!!cztery razy podkreślała ,że jej wszyscy pacjenci z tą choroba już nie żyją- chyba chciała skłonić mnie do tego bym zmieniła lekarza i nie obarczała jej chorobą nieuleczalną !!!!!co zresztą jej się udało bo więcej moja noga u niej nie powstanie!!!! Odradzam wszystkim neurologa w tej przychodni!!!!!

jankar

Daria Warszawa

catavinos

Dario
podaj imię, nazwisko i przychodnię tej pani dla przestrogi

Daria Warszawa

Pani Ewa Szymańska-Kośmińska. Przychodnia ATTIS.

Martyna

Bożenka_

Dario napisz skargę na lekarza, kopię potwierdź na dzienniku podawczym. Ja tak zrobiłam ze swoją ortopedką  ;D pomożesz innym pacjentom.