Cześć! Jestem nową osobą na tej stronce :)

Zaczęty przez kasia123, 22 Wrzesień 2008, 19:27:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kasia123

Cześć!! jestem nową osobą na tej stronce:) Piszcie czasem jak radzicie sobie ze swoją choroba i związanym z nią kalectwem i problemami ja równierz chetnie sie z wami tym podziele :) czekam na wasze wiadomości Pozdrawiam!!A Tobie Teresko bardzo dziekuje za odp myśle ze bedziemy ze soba w kontakcie :) a tak w ogóle to napisz skad jestes i ile masz lat,czekam na odp .Może bedziesz mogła mi pomóc w wilelu sprawach jezeli chodzi o nasze inwalidztwo  bo ja jeszcze narazie jestem zielona :D

teresa

Witaj Kasiu.
Bardzo się cieszę, że przyjęłaś nasze zaproszenie :) Napewno na ile będę mogła pomogę Ci, zresztą nie tylko ja ale wszyscy ze Stowarzyszenia pomagamy sobie nawzajem służąc informacjami, wymieniając doświadczenia i wspierając się w trudnych sytuacjach.
Ja mieszkam w Radomiu i za chwilkę skończę 51 lat  ;D
Choruję dokładnie tyle lat co Ty, ale ręce mam chyba sprawniejsze od nóg. W domu poruszam się przy pomocy balkonika, a na spacer wychodzę w towarzystwie 2-ch osób trzymając je pod ręce. Ja mam uszkodzony błędnik i z braku należytej równowagi przy zawrotach głowy poprostu  się przewracam. Mówię wolno i cicho ale chyba zrozumiale
Już nie rozpaczam za tym co utraciłam a staram się żyć najlepiej jak potrafię wykorzystując to czego mi choroba jeszcze nie odebrała. Staram się myśleć pozytywnie i cały czas czekam na CUD!!!
Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania czy może będziesz chciała porozmawiać tylko ze mną to wyślij mi prywatną wiadomość.
pozdrawiam :)