Sprzedam Komunikator

Zaczęty przez bartekmendelski, 29 Grudzień 2015, 21:55:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bartekmendelski

Witam serdecznie

Do sprzedania mamy rewelacyjnie spisujący się komunikator PCEye Go.
Używany był jedynie przez około dwa miesiące przez mojego chorego na SLA Brata. Niestety Brat zmarł więc wraz z rodziną postanowiliśmy komunikator sprzedać. Nadmienię iż Brat kiedy z niego korzystał był już w bardzo złym stanie. Nie poruszał się samodzielnie i nie mówił. Ruszał jedynie gałkami ocznymi co w zupełności wystarczyło do sprawnej obsługi urządzenia. Sporo czasu poświęciliśmy na poszukiwania odpowiedniego sprzętu dla niego i ten w 100% sprostał oczekiwaniom.
Pełny opis dotyczący urządzenia znajduje się tu: http://www.harpo.com.pl/sklep/sprzet-wspomagajacy-komunikacje/urzadzenia-zastepujace-mysz-komputerowa/pceye-go/
Komunikator posiada nadal folię ochronną. Nie posiada śladów użytkowania. Dla osób starających się o dofinansowanie jest możliwość przepisania faktury na kupującego.
Sprzęt jest na gwarancji. Posiada komplet dokumentów, instrukcję i oryginalne opakowanie.
Szczerze polecam. Sprzęt na pewno poprawi komfort życia osobom chorym na tą straszną chorobę.
Cena jaka nas interesuje to ok 8500 pln do negocjacji.
W razie pytań pozostaję do dyspozycji.

sabina

Witam ! Mam pytanie czy komunikator nadal aktualny?

bartekmendelski

Witam. Przepraszam że odpisuję dopiero teraz ale żadne powiadomienie nie przyszło na moją skrzynkę email. Ogłoszenie jest aktualne. Proszę o napisanie na mojego maila: bartekmendelski@poczta.fm - wymienimy się numerami telefonów i domówimy szczegóły. Pozdrawiam

RATO