Muzyka, hity, emocje

Zaczęty przez marek, 11 Listopad 2010, 14:28:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Maria

Niezwykle poruszający film "Lista Pasażerów", ukazuje czysto ludzki i osobisty aspekt tragedii smoleńskiej, filmu raczej nie obejrzymy w TV
Lista Pasażerów cz. I .DAT
Lista Pasażerów cz.II.DAT
"Życie to nałóg, który trudno jest rzucić.
Jeden oddech nigdy nie wystarcza.
Odkrywasz, że chcesz zaczerpnąć następny."

RILU

Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

marek

Gabriel

Wesołych Świąt ;D
Wielkanocnych świąt już pora, trzeba jaja wyjąć z wora, pomalować, pofarbować i kobiecie dać spróbować, żeby potem nie gadała, że na święta jaj nie miała.

A, jeszcze ten kawał o babie do lekarza, ale o tej porze??
Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze ciągle jestem wkurzona, wszystko i wszyscy mnie wkurzają, a najbardziej wkurza mnie to, że wszystko mnie wkurza, proszę mi pomóc!   
- Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie, albo wypoczynek w ciszy na wsi, kontakt z przyroda bardzo pomaga...
- E tam, Panie Doktorze – ptaki mnie wkurzają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie w lesie zaczepiają o ubrania, nie, a na wsi to już zupełnie mnie wszystko wkurza, krowy ryczą, świnie piszczą, kaczki, kury tez, nie można przejść, bo wszystko zasrane, śmierdzi wszystko gównem, nie, nie, przyroda mnie wkurza!
– To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany zaromaterapia, przy nastrojowej muzyce?
– E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam piana mnie wkurza, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkurza, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurzające, kleją się, lepią, plamią, nie, nie, olejki najbardziej mnie wkurzają!   
– No dobrze, to może sex?  Jak  wygląda  Pani  życie  seksualne?
- Sex!?  A co to takiego?
– Nie wie Pani co to sex!? No dobrze, zaraz Pani pokażę, proszę za Parawan.    Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania,  wreszcie  słychać  głos  kobiety:
- Panie Doktorze, proszę się zdecydować?!!!  Wkłada Pan czy wyciąga,  bo  już  mnie  pan  zaczyna  wkurzać!

Idzie kura po podwórzu i gdacze - Miałam orgazm, miałam orgazm....
Znacie to??
PANIE
podtrzymuj moje życie
gdy upadam
gdy siły brak
a lęk spowija moje serce

isia

Wesołych Świąt życzę wszystkim :-* :-* :-*