STUDIA

Zaczęty przez MoniaO, 30 Listopad 2011, 19:32:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MoniaO

hej kochani!
chcialabym Was poradzic w bardzo waznej dla mnie sprawie. otoz chcialabym rozpoczac studia zaoczne. moze to niepowazne, ale wierze ze wykaraskam sie z tego sla! moim marzeniem jest wiec podwojne zwyciestwo: dyplom i pokonanie sla  :D. w zwiazku z tym mam kilka pytan: czy uczelnia moze odmowic mi przyjecia? czy pfron pokrywa chociaz czesciowo koszty nauki? czy z orzeczeniem o znacznym stopniu w ogole myslec o studiach czy to porwanie sie z motyka na ksiezyc? wprawdzie nie jestem Hawking'iem ale why not?  :D
pozdrawiam wszystkich
buzioooole  :-*

Pawel

Dobry pomysl! Jaki kierunek?

Co do odmowy, zalezy jakie studia wybierzesz - nie idz na AWF;). Mozesz liczyc na stypendium socjalne od uczelni i latwiejszy dostep do roznych programow PFRON.
Dołącz do nas! Wstąp do stowarzyszenia!
Przeczytaj poradnik dla chorych na SLA\MND
Nie wiesz do kogo zwrócić się o pomoc w zorganizowaniu darmowej wentylacji w domu?
Finansujemy wizytę szkoleniową pielęgniarki w domu!
Chcesz wiedzieć więcej, napisz: mnd-sla@wp.pl

teresa

MoniaO

;D ;D ;D

ale sie uchichralysmy z Mama z tego AWF hihihi  ;D
kiedys przez 10 lat pracowalam jako kierowca tir'a, potem chwilke jako dyspozytor pomyslalam wiec o spedycji/logistyce. czy najpierw trzeba dostac sie na studia i potem starac sie o pomoc czy mozna robic to rownolegle?

dzieki za odp. i linka

pozdrawiam  :-*

artemis

wiadomo tez trzymam kciuki za dobry wybór i do przodu Monia -masz moc!!i niech tak będzie

MoniaO

;D ;D ;D

bardzo Wam dziekuje za doping
no to decyzja zapadla

Wroclaw here I come  >:D

jak mowi Ojciec Dyrektor: "alleluja i do przodu"

mega buziory  :-*