Dr IIham Abuljadayel z Bombaju

Zaczęty przez izaksiazek, 07 Październik 2011, 19:27:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

izaksiazek

Kto wie co dalej dzieje się  w sprawie metod leczenia przez Panią dr?Dlaczego nic na jej temat nie można znaleźć?

RILU

Izuniu :-*
Właśnie szukam tej medyczki z Bombaju i nic jeszcze nie znalazłem
życząc wieczoru i nocy bez problemów
RILU
Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

RILU

RILU

Address for correspondence: Dr Ilham Saleh Abuljadayel, TriStem UK Limited, 571 Finchley Road, Unit 320, London NW3 7BN, UK. Tel: +44 (0) 20 7722 5449 and +44 (0) 77 7032 5033; Fax: +44 (0) 20 7586 5290; email: iabuljadayel@tristemcorp.com

izaksiazek

Dr. IIham Saleh Abuljadayel przeprowadziła liczne zabiegi w Chinach .-udane.Dlaczego nie w Polsce?Dla wielu byłoby to osiągalne.Czy mamy tylko odpowiedni sprzęt ?Usiłuję to sprawdzić w najbliższych dniach.Nie chcę podawać mylnych informacji ,tym bardziej,że sypiam 3 godz.dziennie i muszę odpocząć.

Pawel

Udane?

Gdyby byly udane potwierdzalyby to wyniki badan, a takich nie ma. Nadal sa prowadzone badania z k. macierzystymi np. obiecujace przez firme Neuralstem (ZA DARMO dla pacjentow bo to sa prawdziwe badania). Wszelkie kliniki z Ukrainy, Chin itp. powielaja ten sam schemat - wszczepiaja do plynu m.r. standardowo hodowane k. macierzyste.

K. macierzyste to potencjal, ale trzeba probowac nowych metod, a nie wykorzystywac te nieskuteczne. Śp. prof. Kwiecinski odradzal wyjazd do Chin.
Dołącz do nas! Wstąp do stowarzyszenia!
Przeczytaj poradnik dla chorych na SLA\MND
Nie wiesz do kogo zwrócić się o pomoc w zorganizowaniu darmowej wentylacji w domu?
Finansujemy wizytę szkoleniową pielęgniarki w domu!
Chcesz wiedzieć więcej, napisz: mnd-sla@wp.pl

RILU

Dużo Naukowców z Europy wyjechało do Chin
Mao zmarł na ALS czyli SLA i oni z nacisku politycznego
szukali leku dla Mao ...no i tak zostało.
Badania w Chinach rozwinęły skrzydła tylko ,że masz Paweł
rację - nie mamy żadnych danych ,wyników leczenia - to jak im można wierzyć ?

izaksiazek

Myślę,że czas da na wszystko odpowiedz.My czasu mamy mało,więc usiłuję wykorzystać każdą chwilę.Zagram z SLA w szachy.W waszym imieniu również.Wiara czyni cuda więc zbudźcie się.

RILU

Izuniu rzeczywiście czasu jest mało .SLA różnie przebiega i jest nieprzewidywalna.
Przyjmuję ,że Jordania lub Polska i jesteście zdecydowane na leczenie
Chorzy po tracheostomi mają trochę więcej czasu
Można ponad wszystkim połączyć siły i zaprosić Panią Doktor do Polski ?
Mogłoby więcej chorych skorzystać z wiedzy tej Pani.
Pewnie w polskim środowisku medycznym będzie wrzało - nazywa się to
"mieszaniem kijem w mrowisku"
Na pewno  Twoim celem jest zmniejszenie kosztów organizacyjnych . :)

Pawel

Pomimo tego, ze jestem krytyczny wobec takich prob leczenia, uwazam ze chorzy powinni miec prawo wolnej decyzji czy chca sprobowac czy nie. Niestety w Polsce i calej UE jest zakaz stosowania niesprawdzonego leczenia poza badaniami naukowymi, stad taki opor wobec XCELL. Dlatego u nas nie mozna komercyjnie sprobowac sie leczyc.
Dołącz do nas! Wstąp do stowarzyszenia!
Przeczytaj poradnik dla chorych na SLA\MND
Nie wiesz do kogo zwrócić się o pomoc w zorganizowaniu darmowej wentylacji w domu?
Finansujemy wizytę szkoleniową pielęgniarki w domu!
Chcesz wiedzieć więcej, napisz: mnd-sla@wp.pl

izaksiazek

Mam problem nawet z zaszczepieniem na żółtaczkę córki.A czas ucieka.Mimo wszystko zamieszam tym kijem w mrowisku.Gdybym byla bogata zrobila bym to po cichu jak wielu .Jestem typem buntownika i nie odpuszczę.Oczywiście każdy ma prawo wyboru,ale czekanie ,to czekanie na śmierć.Mogą to być różne formy leczenia ,ważne jest osiągnięcie celu.