Do bardziej zorientowanych w chorobie

Zaczęty przez justyk, 09 Marzec 2012, 11:07:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

RILU

Hi Inżynier
proszę wrzuć linka niemieckiego, gdzie znalazłeś te flaszki z MMS. :) :)
Trzeba żyć tak aby każdy dzień  był piękny.

RILU

Wycinek z linku o firmie produkującej MMS

Luxusline LTD.
Schützenwiese 25
31137 Hildesheim
DEUTSCHLAND

O nas

Jesteśmy wykwalifikowanym laboratorium, które działa w głównym obszarze badań, rozwoju i analiz. Postawiliśmy sobie zadanie jako laboratorium  przyłączenia się do badań nad MMS .

Jako główny cel postawiliśmy sobie w dziedzinie zwalczania chorób . Dla nas ważne jest, że możemy niezależnie od przemysłu farmaceutycznego pracować nad rozwojem mms,  dla dobra ludzkości.

Z badań wysoko skoncentrowanych, dowiemy się wkrótce o wszystkich pozytywnych i negatywnych skutkach MMS i może......

Raporty zostaną opublikowane dla ciebie na tej stronie.(Pewnie statystyka)

tłum RILU  ;)
Czy te badania zostały zatwierdzone ? "Czeski film-nikt nic nie wie"

W USA chorzy na własną odpowiedzialność stosują MMS ,dużo z nich znalazło się prawdopodobnie(wypowiedzi na anglojęzycznych forach-posty o mms)
w ciężkim stanie w klinikach !Niektórzy biorą nadal mms.

Moim zdaniem to wygląda tak......

,,chorzy na sla z usa"

chorzy z ameryki
leczą się na własną rękę
nie czekają na wyniki
chcą pokonać tę udrękę

dlaczego tak się dzieje
kto za to jest odpowiedzialny ?
wiesz , że to finansiści - dobrodzieje
może lek jest nieopłacalny..?

lek musi być sprawdzony
przez ,w stołki wiatry pchających
przez zły system pochachmęcony
trwa opóźnianie przez wszechmogących

RILU

RILU

RILU

Hej Inżynier
podjąć decyzję jest bardzo trudno -brać czy nie brać MMS ?
Chorzy chcą się leczyć MMS-em.
Odradzam kategorycznie ,szczególnie po tracheostomi + PEG
oraz przy zaniku mowy i połykania.
Objawy uboczne MMS to wymioty i biegunka  >:D

ikus

Ten produkt niemiecki, który tu pokazujesz kupisz na stronie www.mmssklep.pl oni mają certyfikowane butelki przez Jima Humble. Ja ten preparat używam od 2009 roku, ciężko chorowałam przez 23 lata. Dzięki MMS jestem zdrowa. Jeśli masz ochotę przeczytać moją historię wejdź na stronę http://mmsjimhumble.ubf.pl/forum/viewthread.php?forum_id=36&thread_id=8
tam możesz przeczytać na co chorowałam itd. Tam też dowiesz się dużo więcej na temat MMS. Jeśli oczywiście masz ochotę.
I masz rację natura24 nie sprzedaje MMS z firmy Luxusline. Nie wiem co mają w butelkach, ale podszywanie się źle o nich świadczy.
Pozdrawiam

Cytat: INZYNIER w 20 Kwiecień 2012, 23:44:38
Chciałem kupić preparat mms ale ...
jest akcja znalazłem na allegro oraz w sklepie internetowym natura24 mms wyprodukowany niby przez  firme Luxsusline LTD Niemcy  tylko z literówko Lu"ks"usline LTD więc dziwnie to wygląda  przede wszystkim na stronie firmy której jest to rzekomo produkt takiej butelki w jakiej natura24 sprzedaje też nie ma .

orginał z luxusline ltd

podejrzany produkt z natura24
Nie znam  na tyle dobrze niemieckiego żeby zapytać u źródła czy wypuszczają produkt w tej butelce ale dla mnie odpowiedz jest raczej jasna dlatego ostrzegam .
Najbardziej martwi mnie jednak co rzeczywiście jest w tej niebieskiej butelce bo parę osób już kupiło ten preparat na aukcjach allegro .

ikus

Jeśli chcesz spróbować terapii MMS to w chorobach tzw. nieuleczalnych najlepszy będzie Protokół 2000 też na stronie http://mmsjimhumble.ubf.pl/viewpage.php?page_id=25
nie zachęcam Ciebie i nie namawiam, ale z własnego doświadczenia powiem Ci, że nie ma możliwości aby MMS zaszkodził, chyba, że źle go zrobisz. Ja leczyłam 23 lata swoją chorobę, całe prawie swoje życie byłam na sterydach, bez nich nie mogłam ani chodzić, ani oddychać dobrze, nigdy nawet nie marzyłam, że z nich zejdę. Nawet zażywając MMS nie myślałam, że mogę odstawić sterydy i inne leki. Dlatego wiem, że można wyleczyć każdą chorobę, tylko potrzebny jest upór i siła aby przejść tą kurację. Nie ma też możliwości aby się odwodnić, ponieważ Jim pisze, że przy całej kuracji MMS powinno pić się 1,5 litra wody dziennie, aby toksyny wychodziły z moczem. W nowych Protokołach, które Jim opisał w nowej książce czyli Protokół 1000, Protokół 2000 - nie ma już tak często wymiotów czy biegunek, chociaż to są dobre oznaki jak ktoś chce oddać duże ilości toksyn, ja na początku leczenia swojej choroby w 2009r zażywałam po 13 kropli MMS mimo, że do mojej wagi mogłam przyjmować tylko 9 kropli. Za każdym razem wymiotowałam, a z wymiotami wychodził czarny śluz, czym więcej wymiotowałam tym lepiej się czułam. Ale to długa historia. Robiłam z niego na tą chwilę 11 razy kroplówki, lewatywy od dawna robię 2 razy w miesiącu, kroplówki robię teraz 2-3 co pół roku jak mi da się wkłuć wenflon, bo z żyłami u mnie kiepsko, bardzo często też się w nim kąpię i wiem że moja choroba nie powróci, bo do tego nie dopuszczę. Chyba, że zabraknie na świecie chlorynu sodu. Naprawdę warto spróbować. Nie można się poddać chorobie.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Cytat: INZYNIER w 24 Kwiecień 2012, 15:12:43
Hej hej
No nie takie straszne te objawy :P ale jak by tak nie przestawać na ten okres wymiotów itp to sie można nieźle odwodnić .
A jeszcze mi się przypomniało o zamienniku pewnie słabszym ale zawsze coś .
Dostępność jest mocno strono niezwykłego preparatu jakim jest niezrównana
woda utleniona .
Picie wody utlenionej

Stosowanie

Pić wodę utlenioną 1 godzinę przed lub 3 godziny po jedzeniu. Dodaj wodę utlenioną do czystości ,,do celów spożywczych" do 8 uncji [226,8g] destylowanej wody, źródlanej wody, mleka, soków warzywnych lub soków owocowych. Nie należy używać chlorowanej wody kranowej. Woda utleniona jest używana do pasteryzacji mleka w większości krajów na całym świecie. 12 kropli 35% wody utlenionej na 1,1 litra mleka jest równoznaczne z pasteryzacją. W świeżych sokach z marchwi i bananów znajduje się enzym, który rozkłada wodę utlenioną na wodę i tlen podczas kontaktu. Nie używać napojów słodzonych, alkoholowych lub gazowanych. Pić wodę utlenioną na pusty żołądek. Jeżeli twój żołądek się rozstroi na danym poziomie, zostań na tym poziomie lub wróć do poprzedniego poziomu. Ofiary grzyba Candida mogą potrzebować zostać na 1 dawce na dobę aż do 1 tygodnia, zanim zaczną schemat dozowania wody utlenionej. Kiedy reagujemy na wyższe dawki, można używać więcej wody. Bardzo ważne są głębokie oddechy na świeżym powietrzu i ćwiczenia.

Uwaga: Jeżeli jakieś wysokie stężenie wody utlenionej upadnie na skórę, należy natychmiast spłukać skórę wodą. Na skórze mogą czasowo powstać białe plamy.

Uwaga tłumacza: po porównaniu schematów używania wody utlenionej stwierdzono, że w schemacie dozowania 3% wody utlenionej pomyłkowo napisano ,,uncja" zamiast łyżeczka, co zostało poprawione w tłumaczeniu.

1 łyżeczka 3% wody utlenionej i ½ łyżeczki 6% wody utlenionej oraz 4 krople 35% wody utlenionej zawierają tą samą ilość nadtlenku wodoru.

Schemat używania 3% wody utlenionej o czystości do celów spożywczych.

Dzień 1 ....................... 1 łyżeczka dziennie

Dzień 2 ....................... 2 łyżeczki dziennie

Dzień 3 ....................... 3 łyżeczki dziennie

Dzień 4 ....................... 4 łyżeczki dziennie

Dzień 5 ...................... 5 łyżeczek dziennie

Dzień 6 do 12 ............. 5 łyżeczek 2 x dziennie

Dzień 13 do 19 ............ 5 łyżeczek 3 x dziennie

Dzień 20 do 25 ............ 5 łyżeczek 2 x dziennie

Dzień 27 do 32 .......... 5 łyżeczek co drugi dzień

Dzień 33 i dalsze ...... 5 łyżeczek co trzeci dzień

Jeżeli powyższe ilości są zbyt duże, wróć do takich ilości spożywania, przy których czujesz się komfortowo. Zostań na tym poziomie aż do czasu, kiedy uzyskasz oczekiwane rezultaty. Jeżeli kondycja jest zła, zostań na 8 łyżeczkach 0,5% roztworu dwa razy na dzień tak długo, jak potrzeba. Aby uzyskać 0,5% roztwór wody utlenionej, należy zmieszać 1 część 3% wody utlenionej z 5 częściami wody destylowanej. Jeżeli masz słaby żołądek, spróbuj używać 1 łyżeczkę 3% wody utlenionej w 8 uncjach [226,8g] mleka, soku warzywnego, soku owocowego, napojach niesłodzonych, bezalkoholowych i nie gazowanych.

Schemat używania 6% wody utlenionej o czystości do celów spożywczych:

Dzień 1 ......................... 1/2 łyżeczki dziennie

Dzień 2 ........................ 1 łyżeczka dziennie

Dzień 3 ........................ 1 ½ łyżeczki dziennie

Dzień 4 ......................... 2 łyżeczki dziennie

Dzień 5 ......................... 2 ½ łyżeczki dziennie

Dzień 6 do 12 .................. 2 łyżeczki 3 x dziennie

Dzień 13 do 19 ................. 2 łyżeczki 2 x dziennie

Dzień 20 do 27 .............. 2 łyżeczki co drugi dzień

Dzień 28 do 35 .............. 1 łyżeczka co drugi dzień

Schemat używania 35% wody utlenionej o czystości do celów spożywczych

Dzień 1 .......................... 3 krople, 3x dziennie

Dzień 2 ......................... 4 krople, 3 x dziennie

Dzień 3 ......................... 5 kropli, 3 x dziennie

Dzień 4 ......................... 6 kropli, 3 x dziennie

Dzień 6 ......................... 8 kropli, 3 x dziennie

Dzień 7 ......................... 9 kropli, 3 x dziennie

Dzień 8 ........................ 10 kropli, 3 x dziennie

Dzień 9 ........................ 12 kropli, 3 x dziennie

Dzień 10 ....................... 14 kropli, 3 x dziennie

Dzień 11 ....................... 16 kropli, 3 x dziennie

Dzień 12 ...................... 18 kropli, 3 x dziennie

Dzień 13 ...................... 20 kropli, 3 x dziennie

Dzień 14 ...................... 22 krople, 3 x dziennie

Dzień 15 ...................... 24 krople, 3 x dziennie

Dzień 16 ...................... 25 kropli, 3 x dziennie

Przy poważnych problemach zostań na 25 kroplach 3 x dziennie przez 1 do 3 tygodni. Zredukuj dozowanie do 25 kropli 2 x dziennie, gdy problemy odejdą. Może to być od 1 do 6 miesięcy. Kiedy problem zniknie, zredukuj dozowanie do 25 kropli 1 x dziennie przez tydzień, następnie 25 kropli co drugi dzień przez tydzień, następnie 25 kropli co trzeci dzień przez tydzień i 25 kropli co czwarty dzień przez tydzień. Dobre rutynowe postępowanie to od 5 do 20 kropli na tydzień. Dodatek miedzi do wody utlenionej zwiększa skuteczność wody utlenionej na bakterie aż do 3000 razy. Koenzym Q10, organiczny german, niacyna, witamina E, olej lniany, lecytyna i acidofilne bakterie pomagają zwiększyć utlenialność.