audiobooki

Zaczęty przez majkaa, 30 Październik 2014, 13:30:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

majkaa

Witam, chciałabym mamie kupić jakieś audiobooki, żeby sobie czegoś posłuchała. Czy mają Państwo jakies sprawdzone tytuły, lektorów i sklepy w których można coś takiego nabyć? Mama pewnie chciałaby teraz posłuchać coś lekkiego i przyjemnego.
Z góry dziękuję za jakieś rady. Pozdrawiam

Alienista606

polecam cala serje o jakubie wadrowyczy.
latwe i smiieszne

anna141278

Majkaa, my wypożyczaliśmy mamusi audiobooki w bibliotece, może nie ma sensu kupować bo nie wiadomo czy twoja mama bedzie chciała słuchać. Moja mamka nie za bardzo chciała. Za to bardzo lubi grać w karty, np w wojnę lub puzzle Pomagam wykladać karty i jakoś gramy.  Z puzzlami jakoś się "dogadujemy" gdzie który ma być. Polecam :-) Pozdrawiam ania
Ania T

majkaa

Podpytam w naszej bibliotece miejskiej, bo faktycznie może się okazać, że mama nie będzie chciała słuchać ... Dzięki za radę. Jesli chodzi o grę w karty, puzzle itp. to odpada. Mama ma niesprawne ręce. Pozdrawiam

anna141278

Hej. Moja mamusia tez ma niesprawne ręce . Tak naprawdę to ja lub moje dzieci wkładają mamy karty. Ale mamusia cieszy się ze gra z nami. Zawsze inaczej spędzony czas.  Pozdrowionka ania
Ania T

Ogaruus

Ja nienawidziłam czytać, aż do drugiej klasy gimnazjum kiedy to wpadła mi w ręce książka Pilipiuka "wieszać każdy może". Wprawdzie nigdy nie słuchałam audiobooków, ale książki Pilipiuka czyta się świetnie. W ogóle Polska fantastyka jest niesamowita, z humorem piszą o ciężkich tematach.
Mi najbardziej podobał się tom "Weźmiesz czarno kurę"
Od 19.12.2015 respirator nieinwazyjny
Lepsze jutro było wczoraj!