Piękna historia

Zaczęty przez kajka, 24 Lipiec 2008, 16:36:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anna01

AnettaB

kajka

widzisz Pawelku ile  :D :D :D a Ty chciales zamknac watek!
Wlodku, czekamy jeszcze na Twoj szczery, polski  :D
pozdrawiam wszystkich
Kajka

włodek

Dzisiaj jest piękne święto choć  tragiczne dla naszego narodu. Jest to też dzień zdrady naszych wspaniałych sojuszników aliantów bo o z brodniażach  ze wschodu nie ma co mówić . Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia  wytrwałości w opiece nad  chorymi. Niestety ja całe życie walczę już taki jestem .

zuzanka

może jakby nie walczył byłoby lepiej  :D

lasanna

Kuba-001

Na tym filmie bohaterami jest syn i ojciec ! Syn jest chory ojciec go dzwiga nie powinno tak być wogóle !! Nienawidze sla bo jest to nie ludzka choroba !! Człowieka z jego rozwiniętą świadomością inteligecją nie powinna dotykać taka choroba !! Powinna zamiast ludzi dotykać małpy człowiek jest zbyt rozumny aby dotykało go takie cos jak sla ! Dla mnie nie pojęte jak można się z tym zmagać poprostu nie mieści mi się w głowie a najbardziej nie mieści mi się w głowie ze każdy o tak okrutnym ścierwie nic nie wie.Jakąś parodie sobie urządzają gadają tylko o rakach i innych bzdurach a o sla nikt nic nie wspomnie nawet ten reportaż o eutanazji chorego na sla w tvn mnie rozwalił już nie pamiętam dokladnie ale nawet nie umieli tumany nazwać poprwanie tej choroby.To pokazuje że żyjemy w kraju trzeciego świata albo poprostu jest tak dlatego ze nikt znany jak dotąd w Polsce nie chorował na to [ciach].

ryba71

a ja myślę, że to opowieść o zwycięstwie miłości nad chorobą - to znaczy że jednak jest coś silniejszego niż "bestia" !!!